Bel 071-7400013 of mail info@gekleurdestopcontacten.nl

Geef je stopcontact je favoriete kleur

Stopcontacten, brandmelders en alle soorten schakelmateriaal spuiten wij in je favoriete kleur. Bijvoorbeeld in dezelfde kleur als de muur, of juist in een opvallende contrasterende tint. Jij bepaalt.

Muren, kozijnen, plinten en zelfs de radiator: alles heb je prachtig gelakt in de perfecte kleurencombinatie. Alleen de stopcontacten en lichtknoppen, wat doe je daarmee? Wij spuiten je schakelmateriaal, rookmelders, ventilatieroosters, luchtinlaten, dimmers etc. in welke kleur je maar wilt.

Hoe werkt het? 

Wij spuiten jouw stopcontacten, of ze nu al jaren hangen of als je net nieuwe hebt gekocht. Kies hieronder de afwerking, je verfmerk en kleurnummer en het aantal losse onderdelen. Je krijgt dan van ons een verzendlabel.

Plak deze op de doos en lever hem af bij een DHL ServicePoint. Binnen een paar dagen is alles gespoten retour.

1 Kies je afwerking

Glans, satin, mat of extra mat? Kies een afwerking die bij je past.

2 Kies je verfmerk en kleurnummer

We hebben de 10 meest populaire merken al voor je geselecteerd. Staat jouw verfmerk of kleurnummer er niet bij?
Neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen naar een oplossing.

3 Geef het aantal onderdelen op

Tel het aantal losse onderdelen. Bijvoorbeeld een dubbel stopcontact met afdekraam is 3 losse onderdelen. Al vanaf 6 onderdelen ontvang je 25% korting. Hoe meer je laat spuiten, hoe hoger de korting.

4 Bestellen

Besteld? Mooi! Je ontvangt per mail een verzendlabel. Doe alle onderdelen in een doos, plak het verzendlabel erop en lever hem af bij een DHL ServicePoint. Binnen een paar dagen is alles retour. Zelf afleveren en ophalen in onze spuiterij kan ook.

WE SPUITEN STOPCONTACTEN, BRANDMELDERS EN ALLE SOORTEN SCHAKELMATERIAAL.

Grote en kleine oplages, grote en kleine afmetingen, meerdere afwerkingen en ontelbaar veel kleuren. 

 Waarom je schakelmateriaal laten spuiten? 

Grote kans dat de kleur van je lichtknoppen, wandcontactdozen en rookmelders niet echt bij je interieur past. Zonde natuurlijk. Gelukkig hebben wij de oplossing: laat je stopcontacten spuiten. Door ze dezelfde kleur als de muur of het plafond te geven, gaan ze als een kameleon op in de omgeving. En met een accentuerende kleur laat je ze juist enorm opvallen. Het effect op je interieur is geweldig. Let maar op!

Wil je eens kennismaken met onze spuiterij?
Kom gerust eens langs om te kijken of bel 071-7400013.